PLEASE HELP

I

Id #3250 | Release: None | Updated: Sep 14, 2016 at 4:20 PM by darylflood | Created: Sep 14, 2016 at 3:50 PM by darylflood

Nobody have permissions to run this report.

Hello Amreek I am using the reports of this tool but nobody can able to run the report. It is giving this error "You do not have sufficient permission to run this report", although I am logging in...

Id #3222 | Release: None | Updated: Jan 25, 2016 at 2:43 AM by Jaberjs | Created: Jan 21, 2016 at 1:10 AM by Jaberjs

CRM 2013 sitemap

The utility doesn't get added to the sitemap for 2013. Looking at the customizations.xml, the sitemap that's installed seems to be referencing areas that only exist in 2011. How do I get the util...

Id #3207 | Release: None | Updated: Nov 4, 2015 at 10:09 AM by jonwacks | Created: Nov 4, 2015 at 10:09 AM by jonwacks

Changes aren't taking effect

I imported the solution and then made changes to about 10 users - changed their default pane and the number of records. When I clicked on Save, it said the changes were saved, but when the users o...

Id #3177 | Release: None | Updated: May 7, 2015 at 4:32 PM by connellm3 | Created: May 7, 2015 at 4:32 PM by connellm3

Updating Formats

How about being able to update formats?

Id #2985 | Release: None | Updated: May 14, 2014 at 11:56 AM by simes1 | Created: Jan 22, 2014 at 1:29 PM by johankustner

Is this available for CRM-2013 (Orion)

Is this available for CRM-2013 (Orion). I downloaded and import the solution into my CRM-2013 environment, but I don't see the SiteMap for the User Utility

Id #2935 | Release: None | Updated: May 14, 2014 at 11:51 AM by simes1 | Created: Oct 30, 2013 at 3:36 PM by carlfost

Incorrect display of title

Hello, Amreek! I have the problem that the title display incorrect. Please watch the attachment. Can you help me? I use version 2.

Id #2873 | Release: None | Updated: Jun 21, 2013 at 7:16 AM by Ali17 | Created: Jun 21, 2013 at 7:16 AM by Ali17

One Site - No BUs are Found

Not sure why this is...I have this installed at most EVERY client but there is one it's not working for. It's a site that has multiple organizations. How can I troubleshoot? THANKS for your he...

Id #2741 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 8:50 PM by ldienberg | Created: Jan 4, 2013 at 5:33 PM by ldienberg

No Users Showing -- from Rebuild

Amareek,   The tool works well when I just install your managed solution. However when I get recompile the project and update the .xap file, I get the same issue as someone else had described with ...

Id #2639 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 8:50 PM by rstdbrown | Created: Aug 9, 2012 at 8:14 PM by rstdbrown

CRMException each time the control is used

First of all, great tool! Did you know that each time the control is used the following error is logged in the Application event log? I took a quick look through the source and didn't find any re...

Id #2499 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 8:50 PM by oanitii | Created: Mar 1, 2012 at 9:04 PM by cmerrill